петак, 30 јануар 2015

Премијера „Тежине ланаца 2“ у Нишу

Студентско - ученичко удружење „ОРНАС“ и студентска организација „Права студентска прича“ вас позивају на премијеру филма „Тежина ланаца 2“, познатог режисера Бориса Малагурског.

Од светске премијере 20. новембра на Монтекасино филмском фестивалу у Јоханезбургу, филм је приказан и у Шведском филмском институту у Стокхолму, на Tec de Montereu институту и Националном музеју културе у Мексико Ситију, као и у Ванкуверу, Торонту, Инзбруку, Штутгарту и Берлину.

Филм „Тежина ланаца 2“ бави се економским страдањем Србије у последњих неколико деценија са циљем да инспирише младе генерације да се укључе у друштвено-политички живот своје земље.

Филм је финансиран од стране Министарства омладине и спорта, Канцеларије за Косово и Метохију и Града Београда и укључује интервјуе са познатим личностима као што су Ноам Чомски, Оливер Стоун, Мајкл Паренти и многи други светски признати стручњаци.

 

Пројекције су заказане у биоскопу Купина:

13.02.2015
16:15 (мала сала)    РАСПРОДАТО!
17:15 (велика сала) РАСПРОДАТО!

15.02.2015 

17:15 (велика сала)

Продаја карата (200 динара):
Биоскоп Купина - Балканска 2 
Информације: 018 520 434

Последњи пут измењено уторак, 10 фебруар 2015
Поштоване делегације и чланице УНЕСКО, Обраћамо вам се у име групе српских студената, а поводом разматрања о пријему самопроглашеног Косова* у чланство међународне организације за образовање, науку ...
Студентско - ученичко удружење „ОРНАС", прикључује се акцији коју је до данас подржало преко хиљаду студената. Позививамо студенте са Универзитета у Нишу да се прикључе акцији.
У току данашњег дана представници студентско - ученичког удружења „ОРНАС“ из Ниша и представници „Института за Науку и Уметност“ из Београда, у сали за конференције хотела „Гранд“, потписали су ...
Четири од пет чланова комисије за одбрану мастер рада из педагогије на Филозофском факултету у Нишу, који је доспео у жижу јавности због тврдњи да је плагиран, спустила су слушалицу новинарки Јужних ...
Просто је невероватно колико сличности постоји између страдања српског народа и страдања јерменског ...
У недељама пред почетак нове академске године, поново, по већ добро опробаном рецепту, настају ...
Према Стратегији развоја образовања у Србији до 2020. године, тежи се томе да 70 одсто уписаних ...
Образовање, као појам у најширем смислу свог значења, представља стварање, односно формирање ...

1javnidijalog

Информативни и интеграциони часопис "Споји!"

ОРНАС на Фејсбуку

Посете

53.8%Serbia 
34.6%United States 
3.8%Bosnia And Herzegovina 
3.8%Canada 
3.8%Germany 

Ове недеље: 3
Прошле недеље: 6
Овог месеца: 15
Прошлог месеца: 16
Укупно: 2314