Пре нешто више од десетак дана, председник ОРНАС-а", Игор Стевановић гостовао је у емисији „Добар дан“ на Нишкој телевизији. Повод за гостовање је био успешно завршен турнир „Тројка из блока“ у Нишу, где је укупно сакупљено 120.030 динара за изградњу купатила угроженој седмочланој породици Миливојевић из Ниша. У студију је поред председника ОРНАС-а био и Марко Јовићевић, члан хуманитарне организације „Срби за Србе“ која је идејни творац овог хуманитарно – спортског пројекта.

недеља, 13 април 2014 02:00

Револуција – Култура насиља

На отварању треће сезоне, емисија Револуција бавила се узроцима насиља међу младим људима, као и могућим решењима како смањити насиље. Гости емисије су били проф. др Зоран Драгишић са Факултета безбедности и Игор Стевановић председник студентско – ученичког удружења „ОРНАС“.

Све веће насиље међу младим људима у Србији, у последњих неколико месеци кулминирало је убиством студента Вука Стоиљковића, после кога је уследило неколико великих протеста у Нишу и у другим градовима Србије.

субота, 29 јун 2013 02:00

„OРНАС“ у Револуцији!

Популарна емисија Револуција на ТВ Хепи, овог пута бавила се стањем у образовању.

Гостовање председника „OРНАС-а“ Игора Стевановића у јутарњем програму ТВ Коперникус. Повод за гостовање била је трибина „Утицај популарне културе на младе људе“ о којој говоре чланови групе Београдски синдикат.

СтартПретходна12СледећаКрај
Поштоване делегације и чланице УНЕСКО, Обраћамо вам се у име групе српских студената, а поводом разматрања о пријему самопроглашеног Косова* у чланство међународне организације за образовање, науку ...
Студентско - ученичко удружење „ОРНАС", прикључује се акцији коју је до данас подржало преко хиљаду студената. Позививамо студенте са Универзитета у Нишу да се прикључе акцији.
У току данашњег дана представници студентско - ученичког удружења „ОРНАС“ из Ниша и представници „Института за Науку и Уметност“ из Београда, у сали за конференције хотела „Гранд“, потписали су ...
Четири од пет чланова комисије за одбрану мастер рада из педагогије на Филозофском факултету у Нишу, који је доспео у жижу јавности због тврдњи да је плагиран, спустила су слушалицу новинарки Јужних ...
Просто је невероватно колико сличности постоји између страдања српског народа и страдања јерменског ...
У недељама пред почетак нове академске године, поново, по већ добро опробаном рецепту, настају ...
Према Стратегији развоја образовања у Србији до 2020. године, тежи се томе да 70 одсто уписаних ...
Образовање, као појам у најширем смислу свог значења, представља стварање, односно формирање ...

1javnidijalog

Информативни и интеграциони часопис "Споји!"

ОРНАС на Фејсбуку

Посете

52.3%United States 
38%Serbia 
4.7%China 
4.7%Lithuania 

Јуче: 1
Ове недеље: 3
Овог месеца: 12
Прошлог месеца: 18
Укупно: 2534